Corona update

Dragen mond en neusbescherming in de praktijk verplicht

PMC Actueel | Houdt Afstand tijdens de Corona, minimaal 1,5mDoor de huidige ontwikkelingen rondom de tweede golf van de corona besmettingen, zijn met ingang van 14 oktober de richtlijnen en adviezen vanuit de overheid aangescherpt.

Vanaf deze datum is tot nadere orde het dragen van een mond/neusmasker in de praktijk verplicht. Ook tijdens het verplaatsen in de oefenzaal is het dragen van een mondkapje verplicht.

Bij het uitvoeren van een oefening mag het mondkapje afgedaan worden.

 

Verder blijven onderstaande adviezen onverminderd van kracht.

Als u de door het RIVM beschreven corona-achtige klachten ervaart (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) verzoeken wij u om de afspraak te annuleren of te verzetten. Wilt u in dat geval tijdig contact op te nemen met ons secretariaat? (Tel.: 0522-247114)

Bij twijfel kunt u altijd even bellen om te overleggen. We gaan uiterst zorgvuldig om met de gezondheid van onze cliënten en therapeuten, zoals je dat van jouw vertrouwde fysiotherapiepraktijk kunt verwachten. Mocht jouw therapeut vanwege klachten niet aanwezig kunnen zijn, dan word je daar persoonlijk over geïnformeerd. We zullen dan samen naar een andere oplossing zoeken.

Mocht er iets veranderen omtrent het coronavirus dan houden wij u hiervan op de hoogte. Via het RIVM kunt u hier de actuele status over het coronavirus volgen.

Kijk voor meer informatie op onze website: pmcnederland.nl/actueel

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet, Team PMC Nederland.