Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie; Resultaatgericht het beste uit je innerlijke sporter halen!

Pijn tijdens het hardlopen? Een bezoek aan de sportfysiotherapeut kan er voor zorgen dat u snel weer op uw oude niveau kunt sporten.

Sportfysiotherapie is een vorm van fysiotherapie, speciaal voor de sporters onder ons. In het paramedisch centrum leren sporters van alle niveaus, beter om te gaan met de mogelijkheden en belastbaarheid van hun lichaam. De sportfysiotherapeut kan zo een belangrijke rol spelen in de preventie van bijvoorbeeld vervelende blessures. Ook kan sportfysiotherapie goed ingezet worden bij andere doelgroepen. Denk dan aan senioren en kinderen als onderdeel van een behandeling.

 

Revalidatie en trainingsmogelijkheden bij PMC Nederland

In het PMC behandelen we veel sporters die na ziekte of een blessures hun sport weer willen hervatten. Door middel van goede begeleiding en advies, kunnen zowel beginnende als professionele sporters hun sport wederom op hoog niveau beoefenen!

De praktijk is speciaal ingericht voor sportrevalidatie en biedt veel opties voor de sporter en zijn of haar training. PMC Nederland werkt nauw samen met een tal van sportverenigingen. Daarnaast maakt ons centrum deel van van het Olympische netwerk (Topsport Noord en Topsport Gelderland).

Meer informatie of deze vorm van fysiotherapie vindt u hier;

PMC Specialisaties | Sportfysiotherapeut