Counseling / Training

“Een goede lichamelijke en mentale gezondheid”. Dit is een vereiste om optimaal te kunnen presteren.

Zowel voor sport als tijdens je werk dienen lichaam en geest met elkaar in balans te zijn om optimaal gebruik te maken van je mogelijkheden en alles wat er op je pad komt. Om goed te kunnen functioneren is zowel bij sport als op de werkplek, lichamelijke gezondheid een voorwaarde.

Om in conditie te blijven of om juist je conditie en kracht (fysiek/mentaal) te vergroten is niet altijd even makkelijk. Je stelt jezelf een doel waar je naartoe wilt werken of wat je wilt bereiken. Een weg bewandelen zonder obstakels is dan bijna onmogelijk. Een blessure is een voorbeeld van een obstakel dat je tegen kan komen. Lichamelijke klachten ontstaan tijdens/door het werk of kunnen erg vervelend zijn en je beperken in je mogelijkheden.

Een goede begeleiding is dan uitermate belangrijk om je gekozen weg weer snel op te pakken. Een gedegen plan en goede voorbereiding is dan een voorwaarde om te kunnen starten. Waar moet je rekening mee houden bij het trainen of oplossen van deze klacht? Hoe kan je maximaal resultaat bereiken uit je inspanningen?

PMC Nederland kan je ondersteuning beiden om het maximale uit jezelf te halen op het moment dat je het gevoel stil te staan en geen vooruitgang boekt of geen oplossingen meer weet bij een fysiek probleem. “Een gouden medaille of een zilveren medaille, dat is het verschil!”

Wilt u weten wat het PMC Nederland voor u kan betekenen, neem dan contact op.