Massage

Massage Ontspanning en massage

De intentie van massage is preventief, het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen.

Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

 

Sportmassage

Een sporter, recreatief of professioneel, moet goed voor zijn lichaam zorgen. Een sportmasseur kan daarbij helpen. De sportmasseur heeft als hoofdtaken massage, verzorging en advisering om de sterke en zwakke punten van het lichaam te ondersteunen. Zodat blessures voorkomen kunnen worden.

Aansluitend daarop geeft de sportmasseur adviezen. Die kunnen variëren van advies over aangepaste trainingen tot adviezen over accommodaties en materiaalgebruik. Deze adviezen zijn ook preventief.

De sportmasseur is gediplomeerd en staat in de meeste gevallen onder toezicht van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

 

VoetreflexmassageVoetreflexmassage

Voetreflexologie is een heel oude therapievorm dat reeds 5000 jaar voor Christus al in China en India werd toegepast. Hierbij worden lichamelijke klachten behandeld middels drukpunten die zich bevinden onder de voeten.

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact opnemen met het PMC Nederland.

 

Stoelmassage

Stoelmassage maakt massage meer toegankelijk voor het grote publiek en is uitermate geschikt voor bedrijven. Stoelmassage is een makkelijke keuze en kan over de kleding heen worden gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden. Ook voelt men zich over het algemeen vaak zittend wat comfortabeler dan liggend.

Daarnaast is Stoelmassage ideaal voor op de werkvloer, tijdens de lunch of evenementen. En is door de lengte ook financieel voordeliger.