Kwaliteit erkend

 Kwaliteit erkende medewerkers binnen het PMC Nederland.

Kwaliteit_erkend1Een fysiotherapeut is geen alleskunner of een wondertherapeut. Hij weet waar zijn deskundigheid ophoudt en zal u dan ook tijdig en gericht doorverwijzen.

Dit is een van de redenen waarom wij goede samenwerkingen hebben binnen een sterk netwerk van huisartsen, sportartsen, chirurgen en orthopeden, Sport Medische Instellingen, Sportmasseurs, trainers en sportdiëtisten.

Bovendien staat een erkende sportfysiotherapeut geregistreerd zodat hij u garantie geeft op een uitstekende kwaliteit van uw behandeling en begeleiding. Die garantie kan hij u bieden door de continue kwaliteitsverbetering waaraan hij werkt, in de vorm van verplichte scholing en de jaarlijkse toetsing en herregistratie van zijn kwaliteiten Kwaliteit_erkend2als sportfysiotherapeut.

Een Erkende sportfysiotherapeut staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg, de NVFS.

Deze vereniging is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, de KNGF en is erkend door het Ministerie van VWS als officiële koepelorganisatie in de sportgezondheidszorg.